Udskiftning af vinduer til konkurrencedygtige priser

​Lars Jeppesen, Tømrer- og Snedkermester A/S har mange års erfaring med energioptimering og udskiftning af vinduer. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser samt hurtig og fleksibel levering. Vi tilbyder udskiftning af vinduer i blandt andet Middelfart, Fredericia og Vejle.

​

Bedre varmeøkonomi med udskiftning af vinduer

​Slidte, utætte og utidssvarende vinduer er kedelige og upraktiske i daglig brug. Desuden kan eventuelt træk medføre et dårligt indeklima. Dertil kommer energitabet på grund af træk og gamle termoruder. Udskiftning af vinduer giver ofte boligen et æstetisk løft samt en lavere varmeregning.

​

Vi kommer altid ud for at se på opgaven og måle op. Samtidig rådgiver vi om valg af leverandører og materialer i forhold til ønsker og behov, men også i forhold til energioptimering og daglig brug.

​

Vores dygtige medarbejdere leverer altid et flot stykke arbejde ved udskiftning af vinduer, og vi forlader naturligvis stedet pænt og ryddeligt.  Opgaven er ikke afsluttet før kunden er tilfreds. Vi sætter i det hele taget faglighed og medarbejdertrivsel i højsædet, fordi vi tror pĂĄ, at glade og tilfredse medarbejdere er en afgørende forudsætning for et godt stykke hĂĄndværk.

​

Du kan i 2020 få håndværkerfradrag for bl.a. udskiftning af vinduer.

​

​

Kontakt os gerne for at aftale et møde i dit hjem

​Du er velkommen til at kontakte Tømrer- og Snedkermester Lars Jeppesen for at aftale et møde i dit hjem. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer. Du kan ringe til os på telefon 64 40 00 78. Du kan også skrive til lars@larsjeppesenas.dk

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Telefon: 64 40 00 78

E-mail: lars@larsjeppesenas.dk

E-mail: johan@larsjeppesenas.dk

E-mail: susanne@larsjeppesenas.dk

​

Find os pĂĄ Facebook

Adresse

Lars Jeppesen,

Tømrer- og Snedkermester A/S​

Lollandsvej 21

5500 Middelfart

Navigation

​​Skal du i kontakt med Byggeriets Ankenævn? Læs mere her

Lars Jeppesen i Middelfart, DK pĂĄ Houzz