Nyt tag og tagrenovering på alle huse

​Lars Jeppesen, Tømrer- og Snedkermester A/S udskifter alle typer af tage, og derfor kan vi tilbyde et nyt tag, hvor vi varetager alt arbejdet lige fra levering af stillads til det færdige tag. Vi har en række gode samarbejdspartnere og mange års erfaring med tagarbejde. Derfor er vi godt rustet til at lægge nyt tag i blandt andet Middelfart, Fredericia og Vejle.

Det kan være fordelagtigt med et helt nyt tag

​Alle tage skal vedligeholdes, hvis de skal holde i rigtig mange år. Men nogle gange er det en bedre ide at få et helt nyt tag frem for at vedligeholde det gamle. Måske er det gamle kedeligt at se på eller ligefrem uhensigtsmæssigt. Det gælder især parcelhustage med eternit fra 1970'erne. Hvis kunden ønsker et tungere tag forstærker vi selvfølgelig tagkonstruktionen.

Vi starter altid med at komme ud for at se på opgaven. Der råder og vejleder vi også om valg af materialer og farver i forhold til huset og de individuelle ønsker og behov. Vores dygtige svende og medarbejdere leverer altid et godt stykke arbejde, når der lægges nyt tag.

Kontakt os for at aftale en uforpligtende besigtigelse

​Du kan kontakte Tømrer- og Snedkermester Lars Jeppesen for at aftale en besigtigelse. Vi kan efterfølgende sende et uforpligtende tilbud på et nyt tag til en konkurrencedygtig pris. Du kan ringe til os på telefon 64 40 00 78, men du kan også sende en e-mail til lars@larsjeppesenas.dk for at høre mere om mulighederne for et nyt tag.

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Adresse

Lars Jeppesen,

Tømrer- og Snedkermester A/S

Lollandsvej 21

5500 Middelfart

​​Skal du i kontakt med Byggeriets Ankenævn? Læs mere her

Lars Jeppesen i Middelfart, DK på Houzz